NY registrering – dette gjeld ALLE ELEVAR i 2015 !

SISTE NYTT Skjermbilde 2015-05-07 20.33.17

Alle elevar må (sjølv om dei ER elevar) registrere seg i det kommunale «påmeldingssystemet» vårt. De finn link her på sida, merka med blått :

Elevar som allereie HAR plass mister IKKJE plassen sin pga dette –  men vi må registrere alle elevar i  det samme systemet. Dette handlar om fakturering , utsending av brev , sms til føresette og elevar.  Alle må føre opp alt de har av kontaktinformasjon slik at de lett kan nåast. Håpar at alle tek seg tid å gjere dette no. Vi sender eit brev med eleven heim slik at de vert minna på det på mange måtar.

Korleis de går fram på kommunen sine registreringssider har eg skrive om i dette innlegget.

KLIKK HER: https://bremangerkulturskule.wordpress.com/2015/05/07/pameldingsfrist-1-juni/

Det kan hende systemet krever at du må «melde deg på» sjølv om eleven er elev no og spelar instrument frå før. Dette er berre proforma, ingenting vert endra. Det er ikkje meininga å vere vanskelege – dette er berre eit grep vi må ta fordi  ein del påmeldingar kom på avveie. Påmeldingar som kom på små papirlappar, epost, sms, muntleg, via andre. Så dette var heilt naudsynt å få til slik at ingen vert gløymt pga uhell.

4844-Kuleramme_178

  • Skal eleven slutte ?  Dette må de melde ifrå om før sommarferien.
  • Går eleven på kulturkarusell? Då må du melde dei på nytt på eit instrument /kunstskule eller liknande. Sjå sidene for VÅRE TILBOD.

Lukke til med registrering. Om de ikkje får det til – ta kontakt med Grete eller Elisabeth. Stine Senneset på servicekontoret er ansvarleg for dette systemet. Ho kan sikkert òg vere til hjelp.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s