Sommarkonsert på Hauge 3.juni

Sommarkonsert i Kulturhuset Heimen med elevar frå Bremanger ,Kalvåg og Berle. Ei variert forestilling med fleire band , pianistar, gitaristar , trommisar , blåsarar og sangarar . Det vart òg dans , sang og drama av Kulturkarusell gruppa under leiing av Angy og Elisabeth. Andre lærarar i aksjon var Jarle , Norvall, Einar, Tor Olav og Raimund. Rektor Grete var konferansier. Det var heilt fullt i salen og vi måtte inn med ekstra stolar.

 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s