Utstilling av kunstelevar på Hauge

Elevar og lærar Reidun Øvrebotten inviterte føresette til ei elevutstilling med arbeidet

Amalie Ytre Hauge

Sjølvportrett – mixed media Photoshop.

dei har hatt arbeidsåret 2017 / 2018.  Tradisjonen tru vart det servert noko friskt og sprudlende i stettglass med jordbær – nytt av året var elevane sin idé om å lage «vandrende kunstverk» i form av ansiktmaling. Reidun vart òg kunstferdig mala.JAovKC5dSpmkHZDcf1JaSA

Den yngste gruppa har dette året vore innom ein god mengde ulike teknikkar; kunstbroderi  skulptur , prikkmaling  , leire osv.. Noko av målet var å lære fleire grunnteknikkar og innføre nokre kunstbegrep.

Amalie Kvåle Ytre Hauge har dette året vore aleine på ei «gruppe» og ho har fått spesialisert seg i silketrykk. Eit av silketrykk bilda vart sendt til UKM og gjekk så vidare til Fylkes- UKM , deretter til Lands-UKM. Dette er ei stor ære og kulturskulen gratulerer og ynskjer ho lukke til!

To av kunstelevane spelar òg instrument i kulturskulen og dei opna utstillinga med flott pianomusikk og klarinettspel.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s