Julestemning i alle krokar…

Vi likar å kose oss i desember – men ikkje berre elevane…..Julelys

Vi gledar oss alle til at vi kan sløkje dei skarpe taklysa i klasseromma – finne fram stearinlys, tenne dei og finne fram litt godt å ete og drikke! Ein julefilm gjer òg susen – og kanskje er Disney-julefilmsnutter det aller mest «julekoselege»!  Kunstgruppa til Reidun hadde avslutning i dag  – maling, papir, sakser og blyantar er erstatta med julekos! Det er så mørkt bilde at vi ser knapt kva som står på bordet men vi anar den lune gode julestemninga ! IMG_0359.JPG

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s