Drama og sang med Angy og Helena

Hausten 2018 har vi fått ekstra hjelp i kulturskulen nemleg av Angy Avendano og Helena Bjarkadottir !

Angy Avendano Angyer 20 år , fødd i Chile men har vokse opp i Lærdal i Sogn. Ho starta på drama i kulturskulen og gjekk så vidare med 3 år på  Drama linja på Firda VGS på Sandane. No er ho komme til Bremanger for å bu dette året og vi er så heldige å ha ho her med oss.

Ho skal arbeide i Kulturkarusell på Hauge og i Svelgen. (Vi har framleis ledige plassar)  Vidare skal ho prøve å starte opp dramagrupper , vi prøvar oss fram!  Kontakt oss gjerne om du/ de er intr. i å delta i ei slik dramagruppe!

Helena

Helena Bjarkadottir er 23 år og er ei vaskeekte Bremanger- jente. Ho var tidlegare elev i vår kulturskulen og vi er ekstra glad for å låne ho her ei tid .Helena er òg tidlegare elev ved Musikklinja på Firda VGS  og har sidan det teke høgare utdanning. Studerer klassisk sang i Stavanger (bachelor) men har teke seg eit friår no. Ho skal sjølvsagt undervise i sang med oss! Vi gler oss til å arbeide saman med dokke!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s