Bilder frå jubileumsutstilling på Skjeret

Eit fantastisk «festbord» vart laga til 30 års jubileumsfeiringa vår i påska. Utstilinga vart opna av sjølvaste ordføraren vår Karl Vidar Førde. Bremanger Musikklag var òg frammøtte for å spele ein fengande marsj  for oss !   Dette var starten på jubileumsåret 2013 – og endå skal vi feire oss meir.  KLIKK HER for å sjå resten av bilda! NB ! Maten var ikkje av den etandes sorten men heller mat for sjela!

Jubileumsutstilling

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s