Ledige plasser på kurs i SØM!

IMG_0676MELD DEG PÅ !!

Kurs : Sy din eigen gallakjole! 

For lite pomp og prakt i kvardagen? No kan du få hjelp og veiledning til å sy din eigen gallakjole! Vi avslutter med grevinnenyttårsfest med innleigde hovmesterar! Utstyr og materiell: symaskin og vanleg syutstyr (saks, målband, knappenåler, nål/tråd…) stoff til eigen kjole. 

Først kursdag :

Reidun tenkjer at målet er å sy «historiske» kjolar, frå ulike tidsepokar. Ho  tek med bøker slik at de kan få ideer. Ta med om de har aktuelle bilder, mønstre etc. som kan vere utgangspunkt for din kjole.Image
Ho  tenker at ho vil bruke tid på ein og ein for å lage mønster til kvar enkelt. Det tar litt tid og det er greit at ingen sit og venter då. Ellers må de samle pynt og stæsj som kan vere på kjolen.(blonder, gamle knappar, pels). Kanskje skal de lage ei muffe i same stil? Stoff er greit å kjøpe enten på Jysk, til ein billig penge, eller på «Stoff og Stil».  Næraste butikk er Bergen…kanskje vi skulle ta ein ekskursjon ilag?Image
Ho gler seg til realisere kjoledraumen din!! Vi sjåast!

På Hauge med Reidun Øvrebotten som lærar.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s