HURRA ! Finaleplass i UKM landsmønstring for Iver, Halvor, Håvard og Oliver !

IMG_1210Bremanger kulturskule er så stolte over desse karane sin prestasjon på fylkesmøstringa 2015. Alle fire er/var elevar i vår kulturskule. Men mest av alt er karane svært talentfulle! Underteikna er gjerne inhabil MEN vi var ganske så sikre på at dei «kniva » i toppen etter deira prestasjon på scena.

Einar Nesbakk var med som far til Halvor og som UKM -leiar backstage. Han kunne med sin store kunnskap om band og denne type musikk finpusse på låta til dei før dei skulle på scena. Låta deira «Jailhouse Rock» vart korta mykje ned – soloane vart kortare og meir konsise, – innslaget vart akkurat passe langt nok til å vere ein konsertversjon – tid 3.40 . Og som han sa ; ei må sleppe publikum i ei kjensle av at dei vil høyre meir etter siste tone ebba ut! Og DET gjorde det virkelig. Energinivået på låta holdt heilt fram til slutten – dei hadde full kontroll gjennom heile låta.

Iver sitt stilsikre og levande gitarspel imponerte nok ein gong, medan Halvor (ja – eg er inhabil) imponerte oss med tøff «blå» song som gav publikum både energi og godt humør! Men utan bass og trommer duger helten ikkje – dei imponerte oss like mykje – både Oliver og Håvard spelte leikande lett og viste full kontroll ,høgt nivå og stilsikkerhet over framføringa si. Desse fire er svært samspelte , noko som kanskje manglar litt på andre «UKM-band». Mange lagar nye band rett før ei lokalmønstring  men rekk ikkje å verte nok samspelte før framføringa si. Desse 4 karane har spelt ilag lenge – relativt sett og det viser igjen.

Og ikkje nok med DET – 3 av gutane kom òg vidare med sitt bidrag i «Firda Crew» saman med 2 andre elevar frå musikklinja på Firda vidaregåande skule. Vi bøyer oss i støvet for denne gjengen ! Håpar vi alle kan få henge med dykk til Trondheim.

Olavshallen next !

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s