Steinar Karlsen workshop/konsert i Heimen

steinarkarlsen-kopiLaurdag 25.april vert det konsert i Heimen med denne spreke karen . Han er opprinneleg frå Eikefjord men bur i Bergen. Han er fast gitarist for Good Time Charlie men arbeider som musiker  i ulike andre prosjekt. Vi har vore så heldige å få han her til oss denne helga. Vi arrangere workshop for gitar/bass elevar og andre som har lyst å vere med. Konserten startar kl. 18.00. Vi ynskjer alle som vil velkommen ! Dei som vil melde seg på Workshop ringer til Grete :  95 98 29 77.

Steinar-nett

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s