Redesignkurs mars 22

Kursleiar Reidun Øvrebotten er utdanna innan tekstil/design/saum og har mange år bak seg som lærar på vidaregåande linje Design og tekstil på Elverum.

Kurskveldane forgår i Heimen – på galleriet og på verkstaden. Deltakarane har med eigne symaskiner som står der så fint på rekke og rad.

Deltakarane på redesign kurs på kulturskulen klaga på alt for lite tid – nettopp fordi det er så KJEKT å vere med. Kurskveldane på 3 timar fyk av garde. Knapt tid til å drikke litt kaffi før kvelden er over. Og det er meiningsfullt med tanke på kva overflodssamfunn vi lever i. Vi må lærer å utnytte dei ressursane vi har betre.

Deltakarane har valt litt ulike oppgåver som f.eks OMSAUM av kle. F.eks sy ein kjole om til eit skjørt, sy babyklær av herreskjorter, sy veske. Underteikna syr om vaksne sommarkjolar til barnekjolar med håp om godt kjolevér til sommaren. Gamle stoff som har blitt innkjøpt for mange år sidan har òg komme til sin rett – vi er nok ikkje aleine om å ha liggande mange ulike «prosjekt» som aldri har vorte gjennomført. Dette kurset var «pushet» vi trengte for å komme i gong med sying.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s