KULTURSKULEÅRET NÆRMAR SEG SLUTTEN

ELEVAR ER STRAKS KLARE FOR FRAMSYNING AV KUNST OG MUSIKK

Først ut er Svelgen med sine kunst og musikkelevar. Kunstutstilling på Øyratunet Svelgen, tysdag 31. mai kl. 18.00! Elevane på kulturkarusell og visuell kunst (Bremanger kulturskule i Svelgen) viser eit utval arbeid dei har laga siste halve året. (1. – 10. klasse)

Musikkelevane i Svelgen skal ha konsert i Landskapet på Svelgen skule ( ungdomsskulen) Lærarar og elevar framfører musikk dei har øvd på sidan nyttår. Vi håpar store og små møter opp – det alltid kjekt å få vise fram det vi har jobba med så lenge. Det er verkeleg lønn for strevet.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s