Vellukka dans i Svelgen

1 juni arrangerte kulturskulen dans i samband med vegopninga på Bremangersambandet. Lærarane hadde i dette høvet sett i saman eit band beståande av 6 kulturskulelærarar pluss 2 innleigde.  Vi spelte til  «dugnad» , dvs at vi spelte til inntekt for kulturskulen sin utstyrskonto som ikkje akkurat er så stor for 2013. (Kroner 5000; vart sett av på budsjettet vårt 2013 og det er knapt nok til gitarstrengar  så denne inntekta kom vel med.

360 mennesker kom på dansen alt ifrå ungdomar til eldre.Vi hadde 3 «band»- det første heitte «Trond Norvallz» og spelte dansebandmusikk.

BildeDet andre bandet heitte Lucky Lips – og er egentlg eit partyband som spelte i Bremangerområdet på 90-talet. Vi tilførte berre litt kor og rytme i tidsriktig kostyme. Lucky Lips spela rock´n roll/popmusikk frå 50-60 talet.BildeDet siste bandet heitte «TheTunnel of Love» og spelte popmusikk frå dei 4-5 siste tiår. Bilde

Vi skal ikkje sjå vekk ifrå at vi gjentek dette ein annan gong, på ein annan stad. Planen var å arrangere dansegalla sjølv ein gong – og kanskje vi tek opp igjen den idéen om ikkje så altfor lenge. Musikken er allereie innøvd.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s