Nytt kulturskuleår 2014 /15

Velkommen alle nye og «gamle» elevar til eit nytt og spennande kulturskuleår! I skrivande stund er ein av våre elevar Aksel H.Vedvik i Oslo på Melodi Grand Prix Junior. Det er vi kjempstolte av! Aksel bevise for alle oss andre at det nyttar å stå på og vise kva ein kan. Vi ynskjer han lykke til ! Laurdag kan de alle følgje Aksel på «liveoverføring i Bremangerhallen! Dørene opna kl 18.00 ! Heia-Aksel

Dette skuleåret er Raimund Hoclas tilbake i våre «lærarrekker» og det er vi kjempeglad for – ikkje minst er Svelgen-elevar glade for dette då han skal ha musikkundervisning i heile grunnskulen i tillegg.

Vi kjem attende med nyhende etterkvart i skuleåret. Lykke til på «kulturskuleferda»

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s